Компанія Elsevier пропонує підтримку українським вченим

Компанія Elsevier надає безкоштовний доступ до своїх інструментів академічної підтримки, наборів даних і освітніх рішень у цей важкий час.

A. Researcher Academy –це платформа електронного навчання, яка надає безкоштовний доступ до ресурсів електронного навчання, призначених для підтримки дослідників на кожному кроці їх дослідницької діяльності.

B. ScienceDirect – провідна платформа рецензованої літератури для просування ваших досліджень. ScienceDirect поєднує в собі авторитетні повнотекстові наукові, технічні та медичні публікації з інтелектуальною інтуїтивно зрозумілою функціональністю. Elsevier хоче надати вам безкоштовний доступ до ScienceDirect, щоб допомогти вам вдосконалювати, відкривати, читати, розуміти та ділитися науковими дослідженнями.

C. Scopus – це найбільша реферативна база даних рецензованої літератури: наукових журналів, книг і матеріалів конференцій. Scopus містить розумні інструменти для відстеження, аналізу та візуалізації досліджень.

      C.1. Researcher Discovery – ​простий та інтуїтивно зрозумілий спосіб пошуку дослідників у певній галузі.

D. Mendeley – менеджер, який може допомогти вам зберігати, упорядковувати, нотувати, ділитися та цитувати посилання та дані досліджень

!!! Щоб полегшити роботу дослідників у складних умовах, створено Resource Centre  , де українські дослідники можуть зареєструватися, щоб отримати доступ до додаткових дослідницьких інструментів Elsevie.