«Коли достигає плід творчості»

Зустріч, що відбулася у літературно-мистецькій вітальні бібліотеки 2 лютого, пройшла під гаслом – «знай наших», адже гостею заходу була працівник бібліотеки Руслана Собчук, яка давно торує свій шлях в літературу. Як письменницю читачі знають її під псевдонімом Галя Волошка. У творчому доробкові авторки книга оповідань, новел та новелет «Коли достигають черешні», роман у нарисах «Поруб» про долю свого хутора, в якому відгукується любов-пам’ять Галі Волошки про предків свого роду, а також новий роман «Точка неповернення», розміщений  в електронній бібліотеці.
Відомий літературознавець Ігор Ольшевський після появи першої книги письменниці зауважив, що в літературу «прийшла вельми цікава новелістка». Зустріч, що пройшла у надзвичайно теплій, дружній та щирій атмосфері, засвідчила, що не лише талановита новелістка, а й авторка великих літературних жанрів, зокрема, роману. Цікава тематика творів з характерною яскравою образністю, чудовий стиль і запашна мова та вміння авторки проникати в людську душу – цим Галя Волошка захоплює свого читача. Присутні мали змогу почути нові твори Галі Волошки, прослухати уривки із роману «Точка неповернення» та зачерпнути для себе багато душевного тепла, гарних позитивних емоцій. Різнотематичні новели прозвучали у виконанні ведучої Світлани Кресак, а також Ніни Фурдило і Оксани Крамар.
Були й подарунки від вдячних слухачів – працівників бібліотеки, слухачок АКМЕ- Університету, культурної громадськості міста.

На фото – миттєвості заходу.