Виставка картин Руслана Кашаюка

До Всеукраїнського дня бібліотек на другому поверсі навчально-бібліотечного корпусу відбулось відкриття та презентація картин сакрального мистецтва автором, яких є військовий капелан, учасник бойових дій Руслан Кашаюк. Учасниками заходу були представники університетської спільноти – більшість здобувачі освіти. Із вступним словом до присутніх звернулась в. о. директора бібліотеки Оксана Петрик, наголосивши про важливість таких заходів, підтримку та розуміння наших воїнів, які є прикладом відваги, стійкості, незламності в доволі тяжкі часи нашої держави.

У діалозі з аудиторією Руслан Кашаюк розповів про свою важку реабілітацію після поранень, як наслідок, з’явилися представлені твори мистецтва. Це портрети побратимів, картини на релігійну тематику та відображення усієї гіркоти та болю у серці та душах українського народу.

Присутні довго розглядали картини, обмінювалися враженнями, задавали питання пану Руслану.

Сьогодні бібліотеки як структурні підрозділи закладів освіти ведуть активну діяльність не лише у напрямку сприяння забезпечення навчально-наукового процесу, а й просвітницької діяльності.